sábado, 21 de mayo de 2011

JORNADA DE REFLEXIÓ, PER A QUÈ ?

No n'hi ha encara hagut prou de reflexió, veient l'atzucac on entre uns i altres ens van ficant ? què més hem de reflexionar?
Encara recordo fa anys en que anava sovint a Alemanya per tal de perfeccionar l'idioma, que em va sorprendre veure uns cartells pels carrers anunciant candidats de l'SPD i altres sigles , amb una carassa grosa d'algun personatge, poc agraciat en general, que defensava una cosa que endeien "partit", i que jo no havia vist mai a casa nostra. Vet aquí que al cap de poc temps les carasses poc agraciades ja les teniem a casa. Des de llavors hem anat cada cop pitjor, sense cap referent vàlid i amb credibilitat, la gent ha anat dipositant uns vots per unes persones que figura que volien el bé dels ciutadans, i que es barallaven entre ells per aconseguisr deprestigiar als contraris, amb paraules gruixudes, grollerament: tot inqualificable!.

Des de llavors he vist una desfilada d'incompetències a qual més penosa, i una sèrie d' ineptes al front de càrrecs de responsabilitat tant aquí com a Madrid, tot per assegurar-se un lloc excessivament remunerat que pagàvem entre tots religiosament, per unes contraprestacions inexistents, i unes cambres que no servien ben bé per a res

Va nèixer una generació de "listillos", els quals aprofitant l'ocasió, es vàren enriquir i vàren exercir un nepotisme i una manca d'escrúpols total. Ara ja han enfosat el país i s'ho miren amb certa indiferència doncs ja ha fet racó suficient per anar fent fins que es morin.
Aquest és el meu país? el que em demana que reflexioni ? per a què?, per canviar com deia el protagonista d'aquella película italiana " El gatopardo" : " quelcom ha de canviar per tal que tot segueixi igual". Increible però cert!.